دستگاه تخمیر سیر سیاه دیجی کالا 7
چین دستگاه سیر سیاه تولید کنندگان ، تامین کنندگان ، کارخانه خرید بهترین قیمت فروش دستگاه سیر سیاه Juyou
همچنین همراه با یک کتابچه راهنمای کاربر مفید است که در مورد تمام ویژگیهای دستگاه صحبت میکند و آن را برای استفاده آماده میکند و شما را شروع میکند. تخمیرهای الکتریکی یک مکمل عالی و ارزشمند برای هر آشپزخانه ای هستند، چه علاقه مند به دم کردن و تخمیر الکل خود باشید و چه غذاهای فوق العاده بهداشتی مانند کفیر، سیر سیاه، تمپه و غیره. با استفاده از این گجتها، میتوانید دما، رطوبت و فشار را با استفاده از دکمههای ساده و آسان در قسمت بیرونی دستگاه کنترل و تنظیم کنید. این تخمیر سیر سیاه دارای عملکرد خشک کردن منحصر به فرد برای افزایش اثر تخمیر است.
با این حال، اگر به رنگ علاقه ندارید، گزینه دیگری برای انتخاب وجود ندارد. دستگاه سیر سیاه صنعتی برای کاهش هزینه های نیروی کار طراحی شده است و از نظر انرژی کارآمد است. در نتیجه، این یک راه حل مقرون به صرفه برای پردازش سیر سیاه است که بازده و حاشیه سود بالاتر را تضمین می کند. فرآوری مقدار زیادی سیر با استفاده از روش تخمیر سنتی خسته کننده و زمان بر است. با این حال، دستگاه سیر سیاه صنعتی کارآمد است و می تواند مقادیر زیادی حبه سیر را به یکباره پردازش کند و زمان پردازش و هزینه کار را کاهش دهد.
در دستگاه تخمیر سیر سیاه، سیرها در رطوبت و دمای خاصی نگهداری می شوند و زمان درست کردن و تخمیر آن ۶۰ ال ۹۰ روز به طول می انجامد. سیرهایی که در دستگاه تخمیر سیر سیاه قرار داده میر شوند باید تازه، سالم و گوشتی باشند، در غیر این صورت پژمرده و سریع خشک می شوند. همچنین قبل از تمیز کردن سیر و قرار دادن آن در دستگاه، باید تمامی فرایند ها به گونه ای انجام شود که پوسته سیر آسیبی نبیند.
در اینجا بهترین تخمیرهای سیر سیاه موجود امروزی وجود دارد. تخمیر با تجزیه قندها توسط آنزیم های میکروارگانیسم های موجود در اکسیژن انجام می شود. دستگاه تخمیر می تواند به مدت 216 ساعت به تخمیر سریع دست یابد، سرعت تخمیر سریعتر است و میزان موفقیت بالاتر است. برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آنها و سوزش سَر دل میشود.
این نوع از سیر بوی تندی ندارد و طعمش به شیرینی می زند. در واقع سیر سفید طی فرآیند های مختلف و استفاده از دستگاه خشک کن مخمر سیر سیاه، سیاه می شوند. در این مقاله با سیر سیاه، خواص سیر سیاه و دستگاه خشک کن مخمر سیر سیاه بیشتر آشنا می شوید. سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمیسوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. در ادامهی این مطلب از مالتینا بلاگ به بررسی نحوه تشکیل، خواص، فواید، مضرات و نحوه تهیه سیر سیاه در خانه پپرداخته و دستگاههای مورد استفاده برای تخمیر سیر سیاه را معرفی خواهیم کرد. برای تهیه این ماده پرخاصیت، ابتدا سیر خام را طی فرایندی به نام تخمیر تبدیل به سیر سیاه می کنند.
در فرایند تخمیر سیر را در دمای بین 60 تا 80 درجه سانتیگراد نگهداری می کنند. پس از این مدت سیر سفید کم کم تغییر رنگ داده و تیرهتر می شود و کمکم حالت ژله ای پیدا می کند.. در این فرآیند مزه سیر نیز از حالت تندی خارج شده و به شیرینی می زند. میزان رطوبتی که برای تبدیل سیر سفید به سیر سیاه لازم است ۸۰ تا ۹۰ درصد است.
خواص سیر سیاه برای نعوظ
سیر سیاه برای زود انزالی نی نی سایت
بهترین زمان مصرف سیر سیاه
خواص سیر سیاه برای کودکان
مقدار مصرف سیر سیاه
طرز تهیه سرم سیر سیاه
طریقه مصرف سرم سیر سیاه دکتر بیز
سرم سیر سیاه دیجی کالا
سرم سیر سیاه اصل و تقلبی
کارخانه سیر سیاه شیراز